Senior

SENIOR DATAHJELP / PC – TEKNISK

Senior datahjelp

Data og dingser kan kanskje være skummelt og vanskelig for mange, både unge og eldre. Asheim Datahjelp hjelper deg i gang, eller tar deg et skritt videre. Vi lever i en verden der man må være på internett og nettbank, bruke Vipps og alt det andre som man kanskje ikke forstår hva betyr en gang. Heldigvis vet vi hvordan du skal komme i gang. Vi hjelper med kurs, sikkerhet, sikkerhetskopiering og riktig oppsett av alt. Våre teknikere har lang erfaring med å løse problemer som alle har

TEKNOLOGI

Teknologi skal være gøy!

Vi hjelper deg å sette opp de digitale dingsene dine slik at resten er enkelt for deg. Med de rette appene og oppsettet er du klar for å bruke iPad, nettbrett, mobil og PC og bare ha det gøy!

Kontakt oss, og vi skal se hvilken mulighet som finnes..

 

ALLE MANN PÅ NETT

Alle mann på nett!

Trådløse nettverk kan være fantastisk – men samtidig kan det noen ganger nesten føles som en forbannelse. For hva gjør du når du har ustabilt og dårlig nett i enkelte rom i hjemmet ditt?

Asheim Datapartner har lang erfaring med klargjøring, programvare installasjoner og bygging av trådløse nettverk over WiFi. De første nettverk bygde vi i 2002,

Vi har også god kompetanse på kablet nettverk.

Se mer under menyen nettverk

Ta kontakt for uforpliktende samtale.

TA VARE PÅ ØYEBLIKKENE

Ta vare på øybelikkene

Har du sikkerhetskopi av bildene dine? Vi sikrer alle bildene dine slik at ikke de gode øyeblikkene går tapt! Du kan også se og vise bildene dine på datamaskin, nettbrett og mobil, uansett hvor du måtte være i verden.

DEL MED VENNER OG FAMILIE

Del med venner og familie

Bruker du facebook og andre sosiale medier? Med riktig oppsett og god opplæring kan du bruke det riktig og dele de rette menneskene. Vi setter det opp på en sikker måte slik at ikke hele verden kan se alt du gjør!

Våre priser finner du HER!

KONTAKT OSS (Kontaktskjema Asheim Datapartner)
eller ring oss på 970 21 196

Help-Desk